Fusilli cu legume și chilli
Postat de mirela0911
Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă. Dovlecelul se curăță de coajă și de...
Citeste continuareaMi-au adus copiii din Franta aceste paste,incredibil de frumoase,nici nu mi-am inchipuit ca exista asa ceva!! as fi vrut sa pregatesc o reteta mai deosebita dar in bucuria mea,doar la asa ceva mi-a venit gandul.
Ingrediente
Mod de preparareIntr-un vas cu 2linguri ulei,se calesc ceapa,usturoiul tocate marunt,morcovul ras fin,se adauga dafinul,semintele de fenicul,dupa 3min.lintea spalata si scursa,3pahare cu apa calda,restul de ulei si se lasa la foc potrivit 40min;dupa ce a fiert lintea si apa a scazut,se scoate dafinul.se adauga carnatii taiati rondele si caliti separat(se prajesc putin carnatii,apoi se taie rondele),se potriveste de gust,apoi se serveste cu paste. Pastele avand aceasta forma,se fierb in apa cu sare si putin ulei,doar cate una(altfel se rup,e putin migaloasa treaba dar....) si se scoate pe un platou;se procedeaza asa pana se termina. Daca ti-a placut reteta noastra "Sombreri cu linte si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|
Postat de mirela0911
Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă. Dovlecelul se curăță de coajă și de...
Citeste continuareaPostat de gurita_ta2005
Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,se lasa la foc mic,amestecand des pentru a nu se lipii. Crenvustiul se taie rondele si se pune la prajit in ulei de masline(nu se pune mult...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|