Sombreri cu linte si carnati

Postat de ianculubita in Paste
18 Oct 2015 | 2033 vizualizari
Sombreri cu linte si carnati

Mi-au adus copiii din Franta aceste paste,incredibil de frumoase,nici nu mi-am inchipuit ca exista asa ceva!! as fi vrut sa pregatesc o reteta mai deosebita dar in bucuria mea,doar la asa ceva mi-a venit gandul.

Ingrediente

  • 1punga cu paste
  • 150g linte
  • 1catel de usturoi
  • 1morcov mic
  • 1ceapa
  • 1frunza de dafin
  • 1lingurita seminte de fenicul
  • 100g carnati picanti
  • 4linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un vas cu 2linguri ulei,se calesc ceapa,usturoiul tocate marunt,morcovul ras fin,se adauga dafinul,semintele de fenicul,dupa 3min.lintea spalata si scursa,3pahare cu apa calda,restul de ulei si se lasa la foc potrivit 40min;dupa ce a fiert lintea si apa a scazut,se scoate dafinul.se adauga carnatii taiati rondele si caliti separat(se prajesc putin carnatii,apoi se taie rondele),se potriveste de gust,apoi se serveste cu paste.

Pastele avand aceasta forma,se fierb in apa cu sare si putin ulei,doar cate una(altfel se rup,e putin migaloasa treaba dar....) si se scoate pe un platou;se procedeaza asa pana se termina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sombreri cu linte si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Postat de cristeena20

Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii

Iata cum se prepara Reteta de paste cu chiftelute si sos de rosii Pregatim chiftelutele: amestecam carnea tocata cu sare, piper, putin cimbru verde, 1 ou si formam bilute mici. Le pudram putin...

Citeste continuarea

Macaroane cu branza in stil american

Postat de mitinita

Macaroane cu branza in stil american

Macaroanele se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj. Se pun 250 ml de lapte pe foc. Restul de 50 ml de lapte, se amesteca bine cu cele 2 linguri de faina, pana cand compozitia nu mai are...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2015, 14:55
Cat de frumoase sunt,de dragul lor ma apuc si eu sa mananc paste...
la 18.10.2015, 14:56
ce palariute interesante! De unde sunt?
la 18.10.2015, 14:57
am citit,.... din Franta! Arata excelent! Cu ce sunt umplute?
la 18.10.2015, 15:05
Ce-mi plac !!!
la 18.10.2015, 15:20
Bun, bun

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking