Somn cu zacusca

Postat de mihaelar63 in Peste
26 Noi 2018 | 3036 vizualizari
Somn cu zacusca

 Rondelele proaspete de somn se cereau preparate la cuptor. Ce mod mai rapid de a le da gust si culoare decat sa le insotesti de zacusca. Zacusca are si culoare si legume, este si picanta !    

Ingrediente

  • 6 rondele de somn proaspat
  • 1/2 borcan zacusca
  • ulei masline
  • sare
  • fulgi chili
  • lamaie

Mod de preparare

  1. Bucatile de somn portionate si spalate se sareaza usor.
  2. Ungeti fiecare bucata de peste cu zacusca pe ambele parti.
  3. Se pune somnul cu zacusca intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  4. Rasniti pe deasupra fulgi de chili.
  5. Noua ne place pestele picant. Daca aveti copii la masa nu condimentati atat de puternic.
  6. Se da tava la cuptor, la 200 grade C, timp de 25 minute.
  7. Somnul cu zacusca se serveste cald cu feliute de lamaie langa el.
  8. Puteti folosi garnitura preferata de cartofi, orez sau legume.
  9. Noi am avut garnitura de cartofi cu usturoi, rozmarin si patrunjel.

            Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Somn cu zacusca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de icre de crap

Postat de Ina

Salata de icre de crap

Intr-un bol adanc punem 2-3 linguri cu icre si  presaram  un varf de cutit cu sare de lamaie. Cele doua felii de paine le curatam de coaja , le inmuiem in apa, dupa care le stoarcem...

Citeste continuarea

Pofta pescarului - dorada cu ardei copti si pesto de leurda

Postat de Ksenya

Pofta pescarului - dorada cu ardei copti si pesto de leurda

Pestele il curatam de solzi, il evisceram, il spalam bine si-l filetam. Scoatem atent cu ajutorul unei pensete de bucatarie toate oasele. Il saram si-l piperam. Adaugam crenguta de rozmarin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.11.2018, 00:02
Somn la plapumioara nu aveti ?
la 27.11.2018, 00:06
Inca nu vine !!! ) Fortuit peste o ora ca dimi trebuie sa fiu pe metereze
la 27.11.2018, 00:08
bun bun
la 27.11.2018, 00:15
Si meterezele vor, nu au nimic de obiectat......
la 27.11.2018, 00:35
Crezi tu . Ala din varf , vegheaza , si carcoteste , doar este Fecioara

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking