Somn en papillote

Postat de mihaelar63 in Peste
1 Iun 2016 | 4578 vizualizari

Pestele pregatit astfel se coace in aburi impreuna cu condimentele si/ sau legumele preferate, bine impachetat in folie de hartie pergament. Este o metoda de preparare sanatoasa. Se poate folosi si la carnea de pasare. Termenul ,,en papillote '' vine din franceza si inseamna in papiota. Eu am preparat somn proaspat. Ca si condiment vedeta am ales cimbrisor salbatic al carui sezon este chiar acum.

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 01.06.2016, 16:37
Asta-i reteta sa o faca Vali ca ia sosit cioroiul..
la 01.06.2016, 16:37
Wooow, ce bine arata! Ce culori frumoase!
la 01.06.2016, 16:45
bun bun
la 01.06.2016, 16:46
Felicitari lui Vali !!! . S-o faca ca este grozav de delicioasa si sanatoasa !!!
la 01.06.2016, 16:47
Multumesc Camy
la 01.06.2016, 16:58
ce bine arata!
la 01.06.2016, 16:58
Bun!
la 01.06.2016, 17:04
Liliana , chiar m-am gandit la tine . Se prepara gustos si pentru dieta
la 01.06.2016, 17:04
Multumesc Andra
la 01.06.2016, 17:25
Bun Imi place cum arata
la 01.06.2016, 17:26
Adele
la 01.06.2016, 17:33
Wooow Miha! Nebunie ce ai facut aici!!
la 01.06.2016, 17:44
Peșteeeeeee!
la 01.06.2016, 17:48
Yamiii... Ce nebunie de arome și culori in farfurie!
la 01.06.2016, 18:05
ce gustos este!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking