Somon cu sos de iaurt si menta

Postat de Lia1 in Somon
15 Aug 2013 | 9051 vizualizari

Reteta aceasta, nesemnificativ modificata, o prepar pentru a doua oara de cand a fost publicata de catre Radu Popovici. Simplu de pregatit si racoritoare datorita mentei asociate cu lamaie. Ca bautura, am preferat sa fac o limonada in casa. Radu recomanda un vin alb racit la 10grade.

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 15.08.2013, 19:32
la 15.08.2013, 19:53
imi place cum arata!super
la 15.08.2013, 20:15
multumesc, e satios si racoritor in acelasi timp
la 15.08.2013, 20:18
Foarte bine arata!
la 15.08.2013, 21:17
Foarte buna papica! E pe gustul meu!
la 15.08.2013, 21:41
Multumesc Ina si Corina, ma bucur daca ne potrivim in gusturi
la 15.08.2013, 22:18
Si arata bestial
la 15.08.2013, 22:31
Multumesc Flavia!
la 15.08.2013, 22:36
Sunt fan-peste , nu poate sa nu-mi placa
la 15.08.2013, 23:02
SUPER
la 15.08.2013, 23:06
Hei, Gaby, multumesc!

Mihaela, daaa, am vazut in profilul tau "...peste legume, legume-peste.."
la 15.08.2013, 23:53
Ador pestele, super reteta!
la 16.08.2013, 00:18
Simona, cu reteta asta am avut noroc ca am mai testat-o o data si am selectat-o din cateva care mi-au placut pana acum (din pacate nu am o lista prea lunga cu ce mi-a placut cu adevarat din ceea ce am gatit de pe net) dar aici pe bucataras chiar ca ai de unde alege.
la 16.08.2013, 00:24
Eeeei, dar ce-avem noi "aicea"??? Mi-a aparut pe poza sigla cu "garantat bucataras"

Aaaa, pai asta inseamna ca intocmesc corect pentru un incepator pe site si daca v-a si placut, asta nu poate decat sa ma bucure. Multumesc!

Si sotul meu care habar nu are ce fac eu pe aici, crede ca toata atentia in plus la prezentarea mancarii pe care i-o ofer este in semn de deosebit respect si "consideratiune" pt. el

e, glumesc! ... in general le prezint mancarea asa cum vad in reteta originala ca-mi place cum se bucura si sa primesc aprecieri
la 16.08.2013, 00:29
O reteta deosebita si extrem de delicioasa cu siguranta! Eu prepar somonul cam in aceiasi maniera, de regula marinada o fac fara usturoi, pentru ca il servesc separat cu sos de usturoi si iaurt...iar sosul nu l-am preparat niciodata cu menta, insa merita probat ...somonul nu il prajesc , il pun pe sare la cuptor sau il pun pe gratarul din gradina...oricum l-ai prepara e tare bun! Arata grozav!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking