Ingrediente
- 4 rondele de somon
- 6 linguri ulei de masline
- 2 dovlecei
- 400 g ciuperci mici
- 1 legatura de leurda
- 200 ml smantana lichida
- 50 ml vin alb
- sare
- piper
- 1lamaie
Mod de preparare
Pestele condimentat cu sare,piper,stropit cu vin,il lasam sa se marineze,intorcandu-l din cand in cand;
In ulei incins rumenim pestele pe ambele parti dupa care-l scoatem pe farfurie;in uleiul ramas calim ciupercile taiate in sferturi si dovleceiii cubulete iar dupa 5min-i scoatem intr-un bol
In restul de ulei ramas,daca nu,mai adaugam 1lingura,punem leurda taiata marunt,stingem cu vinul ramas de la marinare,dupa 3min.adaugam smantana,omogenizam,condimentam si oprim focul
Servim pe farfurie legume,deasupra peste apoi sosul si alaturi lamaia
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sos de leurda" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (18)
|