Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

Postat de Satisfyyourcravings in Somon
31 Mai 2016 | 3687 vizualizari
Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti

Ingrediente

  • 2 bucati file somon, fara oase, cu piele
  • sare
  • piper
  • 1 legatura sparanghel
  • 1/2 bulb fenicul
  • 1/2 castravete
  • 1 morcov
  • ulei de masline extra virgin
  • otet din orez
  • ulei de masline
  • orez brun, gatit, pentru servit

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se ung somonul si sparanghelul cu ulei de masline si se presara cu sare si piper. Se aseza intr-o tava nu foarte mare si se coc 10-15 minute. 

Cu ajutorul unei mandoline, se feliaza feniculul foarte fin. Cu ajutorul unui peeler, se taie fasii lungi de castravete si morcovi. Se adauga toate intr-un bol. 

Separat se amesteca 2 linguri de ulei de masline extra virgin cu sare, piper si o lingura de otet din orez. 

Se amesteca salata cu dressingul si se serveste cu sparanghel, somon si orez brun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu sparanghel si salata de fenicul cu morcovi si castraveti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Burger cu somon

Postat de simona72

Burger cu somon

Pentru inceput vom posa bucata de peste. Intr-o craticioara punem aproximativ 700 ml apa, sare si cateva boabe de piper. Cand apa aproape da in clocot punem bucata de peste. Oprim focul si lasam...

Citeste continuarea

Bors cu perisoare de somon

Postat de privatelaura

Bors cu perisoare de somon

Eu am pus la treaba cookerul de la Philips, m-am obisnuit sa gatesc la el. Curatam si spalam legumele. Pestele il spalam si il curatam de piele si eventuale oase, apoi il tocam rapid la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.05.2016, 22:13
delicios
la 31.05.2016, 22:58
gustos!!
la 31.05.2016, 23:11
ce bine arata!
la 31.05.2016, 23:33
la 01.06.2016, 09:39
arata foarte bine si sigur este gustossss

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking