Ingrediente
- Ingrediente Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent :
- 2 buc file de somon
- 3 căței usturoi
- 100 g roșii uscate
- 1 lingură capere
- 200 ml smântână de gătit
- ulei de măsline
- coajă de lămâie
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent:
Îndepărtează pielea somonului și taie fileurile în cuburi potrivite.
Pune 2-3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie încinsă și rumenește ușor somonul. Condimentează cu sare și piper.
Toacă mărunt cățeii de usturoi, taie grosier roșiile uscate, apoi pune-le peste somon. Adaugă caperele și smântâna lichidă. Lasă totul la gătit pentru 6-7 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.
După ce sosul s-a legat, oprește gătirea și adaugă coajă rasă de lămâie.
Este un preparat extraordinar de gustos, cremos și sățios, iar coaja de lămâie îi conferă o aromă minunată.
Încearcă și rețeta de Somon cu mandarine în stil asiatic sau rețeta de Somon cu sos de avocado.
Îți recomandăm și rețeta de File de somon cu sos de muștar, un preparat delicios.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon în sos de smântână, cu roșii uscate și capere - Un preparat excelent" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (2)
|