Ingrediente
- Ingrediente:
- 6 piersici
- 5-6 linguri zahar (sau dupa gust)
- zeama de la o jumatate de lamaie
- frunze de menta (optional)
Mod de preparare
Piersicile se decojesc, se pun intr-un bol, se adauga zeama de lamaie, zaharul si optional cateva frunzulite de menta. Daca nu va place menta, puteti sa n-o adaugati decat la decor. ;) Cu un blender vertical se mixeaza piersicile pana rezulta un fel de piure. Piureul obtinut, pus intr-o caserola de plastic, se pune in congelator pentru 3-4 ore, timp in care se mai scoate vasul din cand in cand si se amesteca sorbetul pentru a sparge acele de gheata. Delicios si racoritor. Pacat ca nu am o lingura speciala pentru inghetata, ar fi aratat mai bine sub forma de globuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sorbet de piersici" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|