Ingrediente
- Ingrediente Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste
- 1 vânătă
- 150-200 g brânză camembert
- 300 ml smântână lichidă de gătit
- ulei de floarea soarelui pentru prăjit
- 3 căței usturoi
- busuioc proaspăt
- 3 linguri ulei de măsline
- roșii uscate ( opțional)
- sare și piper
Mod de preparare
Cum se prepara acest Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste:
Curăță vânăta de cotor și tăi-o cubulețe. Prăjește cuburile de vânătă în ulei de floarea soarelui cu un praf de sare. Lasă-le să se rumeneasca frumos, apoi scoate-le pe un platou cu hârtie de masă pentru a absorbi excesul de ulei.
Pune la încins o tigaie cu ulei de măsline. Toacă mărunt câțiva căței de usturoi și pune-i în tigaie. Lasă puțin la rumenit cât să capete aromă uleiul, apoi adaugă roșiile uscate tăiate și smântâna lichidă.
Taie în bucăți brânză camembert și pune-o în sosul de smântână. Lasă pe foc până se topește brânza și se leagă acest sos. Condimentează cu sare și piper.
Adaugă cuburile de vânătă în sos și amestecă. Lasă totul la gătit câteva minute. Pune busuioc proaspăt și servește-l alături de paste, orez sau cartofi.
Încearcă și rețeta de Sos pentru nachos cu spanac și crema de brânză sau varianta de Sos marinara.
Îți recomandăm și rețeta de Paste cu hribi și sos alb.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cremos cu vinete, smântână și brânză - Ideal pentru paste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
|