Sos de hrean
Postat de burdulea56 in Sosuri 5 Ian 2011 | 8355 vizualizari
Acest sos cald, se potriveste foarte bine cu carne afumata. Eu l-am preparat pt o friptura la tava din pulpa de porc afumata, insa l-am mancat si cu cremvusti afumati de porc si pasare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 05.01.2011, 23:33
Foarte buuun!!! Iau de la tine ca mie tocmai ce mi-a inghetat hreanul
la 05.01.2011, 23:48
Hihihi, poti lua linistita!
la 05.01.2011, 23:49
super
la 05.01.2011, 23:51
cred ca e super pt cei carora le place hreanul
la 05.01.2011, 23:56
Nadina, multumesc!!!!!!!!
la 05.01.2011, 23:57
Luk, noua ne place tare mult, acest sos nu e piscacios, il fac destul de des, noi il mancam si rece, nu doar cald.
la 06.01.2011, 00:07
Miuta, multumesc pt furci!
la 06.01.2011, 07:48
O bunatate de numa Pina acum l-am papat doar rece...nu m-am gandit sa-l incerc cald
la 06.01.2011, 09:39
Foarte bun hreanul
la 06.01.2011, 10:28
asa sos mananc si eu cu mare placere
la 06.01.2011, 10:38
super ,tre sa fie delicios
la 06.01.2011, 11:08
acest sos cica se face mult,de sarbatori,in maramures..cica este tare bun
COMENTEAZA