Sos de hrean

Postat de burdulea56 in Sosuri
5 Ian 2011 | 8355 vizualizari

Acest sos cald, se potriveste foarte bine cu carne afumata. Eu l-am preparat pt o friptura la tava din pulpa de porc afumata, insa l-am mancat si cu cremvusti afumati de porc si pasare.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 05.01.2011, 23:33
Foarte buuun!!! Iau de la tine ca mie tocmai ce mi-a inghetat hreanul
la 05.01.2011, 23:48
Hihihi, poti lua linistita!
la 05.01.2011, 23:49
super
la 05.01.2011, 23:51
cred ca e super pt cei carora le place hreanul
la 05.01.2011, 23:56
Nadina, multumesc!!!!!!!!
la 05.01.2011, 23:57
la 05.01.2011, 23:57
Luk, noua ne place tare mult, acest sos nu e piscacios, il fac destul de des, noi il mancam si rece, nu doar cald.
la 06.01.2011, 00:07
Miuta, multumesc pt furci!
la 06.01.2011, 00:25
la 06.01.2011, 07:48
O bunatate de numa Pina acum l-am papat doar rece...nu m-am gandit sa-l incerc cald
la 06.01.2011, 08:25
la 06.01.2011, 09:39
Foarte bun hreanul
la 06.01.2011, 10:28
asa sos mananc si eu cu mare placere
la 06.01.2011, 10:38
super ,tre sa fie delicios
la 06.01.2011, 11:08
acest sos cica se face mult,de sarbatori,in maramures..cica este tare bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking