Sos de hrean
Postat de burdulea56 in Sosuri 5 Ian 2011 | 8355 vizualizari
Acest sos cald, se potriveste foarte bine cu carne afumata. Eu l-am preparat pt o friptura la tava din pulpa de porc afumata, insa l-am mancat si cu cremvusti afumati de porc si pasare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (39)
la 06.01.2011, 15:06
bun si o sa-l incerc si eu
la 06.01.2011, 20:16
Postavaru, copilului n-o sa-i placa precis.
la 06.01.2011, 20:17
Sidy, pai incearca-l soro si cald.
la 06.01.2011, 20:18
MotanLaOale, ce-mi place numele, sarutmana de furcu.
la 06.01.2011, 20:18
Multumesc Mirela.
la 06.01.2011, 20:19
Cris, daca iti place hreanul, o sa-ti placa si sosul.
la 06.01.2011, 20:19
aziz, sarutmana pt furci.
la 06.01.2011, 20:21
Rocsi, e intradevar bun, noua ne place.
la 06.01.2011, 20:21
Da Doamna draga si facem si noi la gratar,fripturi....mancam cu mare placere
la 06.01.2011, 20:21
Tiza mea, astept pareri, se face repede.
la 06.01.2011, 20:24
Pai Cris draga, suntem aproape vecine in Ro. Eu stau in Tarnaveni, ne desparte Mediasul si cateva localitati.
la 06.01.2011, 20:27
Doamna Burdulea,eu am fost in vacanta cu sora mea la Tarnaveni la o familie minunata,nu le mai tin minte numele de familie,da sunt sibianca dar locuiesc in germania de aproape 9 ani
la 06.01.2011, 20:27
Da,da si noi facem,iarna nu ne lipseste hreanul
la 06.01.2011, 20:28
La tanti Magda, Cris
COMENTEAZA