Sos de usturoi cu iaurt si patrunjel

Postat de Ela68 in Sosuri
29 Apr 2013 | 13288 vizualizari

De-a lungul timpului am tot experimentat fel de fel de sosuri. Cel mai mult mi-a placut acesta, de usturoi cu iaurt si patrunjel si cel de rosii coapte, pe care-l voi prezenta cat de curand. Este foarte simplu de preparat si poate fi servit alaturi de carne la gratar, snitele sau chiar legume fierte la abur. De data aceasta l-am servit cu bastonase de file de crap.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 29.04.2013, 18:56
Super...si eu il fac tot asa...doar ca nu cu miere, cu zahar si in loc de otet, zeama de lamaie...insa patrunjel n-am pus niciodata...place!
la 29.04.2013, 18:59
la 29.04.2013, 19:00
Ruxy, e bun si cu lamaie
la 29.04.2013, 19:04
Cum arata
la 29.04.2013, 19:04
Vai Ela ce bine arata! Imi place culoarea
la 29.04.2013, 19:09
la 29.04.2013, 19:15
la 29.04.2013, 19:22
la 29.04.2013, 19:34
multumesc
la 29.04.2013, 19:50
imi place!!!!!
la 29.04.2013, 20:01
Interesant, cred ca am sa incerc si eu!
la 29.04.2013, 20:40
Merita incercat
la 29.04.2013, 20:44
Fain
la 29.04.2013, 20:56
foarte bun
la 29.04.2013, 21:28
pur si simplu delicios mai fac si eu sosuri in casa, sunt cele mai bune

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking