Ingrediente
- 3 kg corcoduse rosii
- 6 catei de usuturoi
- busuioc(rosu am avut eu si congelat)
- 2-3 linguri zahar
- 1/2 lingurita piper
- sare dupa gust
- 1 ardei iute
Mod de preparare
Spalam corcodusele, inlaturand frunzele si coditele.
Punem intr-o oala 250 ml apa si corcodusele, le punem la fiert.
Cand sunt fierte, le strecuram intr-o sita si cu o lingura, le pisam pentru a obtine pasta.
Pasta obtinuta o adaugam intr-o oala cu ingredientele de mai sus si punem la foc sa fiarba ccca 10-20 min, pana ce se formeaza un sos gros.
Punem compozitia in borcane sterilizate si le invelim cu o patura pana ce se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sos georgian pentru carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|