Spaghete cu branza

Postat de SanatateAcasa in Spaghete
23 Feb 2012 | 7955 vizualizari
Spaghete cu branza

Pastele sunt carbohidrati si constituie o sursa buna de energie pentru organismul uman. Daca sunt gatite cum trebuie, al dente, evitand grasimile sau carnea(nu se recomanda combinatia de proteine cu carbohidrati), pastele nu ingrasa, intrucat au un index glicemic mic.

Ingrediente

  •  pentru circa 3 persoane:
  • circa 200 de grame de branza de vaca, degresata,
  • sare,
  • apa
  • 500 de grame de spaghete fara colesterol, fara grasimi, fara ou, fara coloranti si cu foarte putin gluten.

Mod de preparare

Se pune apa cu sare intr-un vas. Apa se lasa sa clocoteasca. Cand apa clocoteste, se adauga pastele si se lasa cateva minute, adica se fierb al dente. ca sa fie usor crocante si nu gelatinoase. In plus, fierte asa, pastele au un index glicemic mic si nu ingrasa.

Branza se da pe razatoare. Cand pastele au fiert, se iau cu un polonic. Se amestesca cu branza si se pot servi.

Se servesc calde, la pranz.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris

Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot

Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg și se pun în vasul de ceramic al minunatului aparat de gătit lent și sănătos, slow cooker Crock-Pot . Cele...

Citeste continuarea

Paste cu branza la cuptor

Postat de oanapl

Paste cu branza la cuptor

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs. Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2012, 14:04
mancarea preferata a mamei mele
la 23.02.2012, 16:55
delicioase
la 23.02.2012, 17:17
la 23.02.2012, 21:43
la 23.02.2012, 21:48

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking