Spaghete cu carne

Postat de MotanLaOale in Spaghete
17 Mar 2011 | 10611 vizualizari
Spaghete cu carne

Ingrediente

  • 500g spaghete
  • 400g carne de porc (ceafa)
  •  100ml ulei
  • 4 linguri rosii maruntite (conserva)
  • 4 linguri pasta de tomate
  • vegeta
  • boia de ardei (dulce sau iute)
  • cimbru
  • oregano
  • 10-12 cuisoare
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • zahar

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete de 1-2 cm si se pune la prajit in ulei pana se albeste.

Se adauga apa, se pune vegeta,boia, piper si se fierbe 30-40 minute completandu-se cu apa.

Se adauga rosiile, pasta de tomate si restul condimentelor dupa dorinta si se mai fierbe 10 minute.

Intre timp se fierb spaghetele urmand indicatiile de pe pachet, se trec pe sub apa rece si se scurg bine.

Se rastoarna spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna deasupra carnea cu sos si se amesteca pana se absoarbe sosul.

se serveste cu cascaval ras deasupra.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)

Postat de MotanLaOale

Spaghetti con le polpettine (spaghete cu chiftelute)

Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de chiftele si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac chiftelute...

Citeste continuarea

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Postat de Pungasa_Rogue

Spaghete cu carne tocata si sos de rosii

Se prajeste carnea in ulei, data cu putina sare si piper, pana cand scade zeama pe care o lasa. Se adauga vinul si 100 ml apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce scad vinul si apa, se adauga ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2011, 12:10
prima si pap o portie ca-mi plac
la 17.03.2011, 12:10
la 17.03.2011, 12:19
Buneee buneee
la 17.03.2011, 12:22
super bun
la 17.03.2011, 12:34
Bun bun de tot.
Motane, tu gatesti, nu te-ncurci.

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking