Spaghete cu castraveti si ficat de pui

Postat de mimmi in Spaghete
21 Iul 2011 | 5857 vizualizari
Spaghete cu castraveti si ficat de pui

Ingrediente

  • 200 g spaghete
  • 250 g ficat de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde
  • 1 castravete
  • 1 ardei galben
  • 2 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 linguri sos de soia
  • ulei
  • 1 lingura miere
  • sare,piper

Mod de preparare

Punem spaghetele in apa cu sare la fiert.

Intre timp taiem castravetele si 1/2 din ardei bastonase. Ceapa rosie si ceapa verde le taiem marunt. Calim ceapa rosie in putin ulei, pe urma adaugam ardeiul, castravetele, ceapa verde si usturoiul taiat feliute. Le calim impreuna si se adauga sare dupa gust. Cand sunt fierte spaghetele le adaugam peste legume. Calim ceapa alba in putin ulei,adaugam lingura de miere,sosul de soia,dupa care adaugam ficatul spalat si 1/2 ardei taiat rondele. Le calim pana este facut ficatul. Se gusta si daca mai este nevoie se adauga sare si piper.

Asezam pe farfurie si presaram patrunjel proaspat tocat. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu castraveti si ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci

Postat de licurici_lra

Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci

Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici. Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat...

Citeste continuarea

Spaghetti cu sos

Postat de Dya

Spaghetti cu sos

Se taie cuburi/felii ardeiul rosu, ardeiul iute, ceapa si sunculita. Se rumenesc in 2 linguri cu ulei si se adauga rosiile pasate/bulionul. Se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se pastreaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.07.2011, 22:15
place
la 21.07.2011, 22:22
parca imi vine mai usor sa accept ficatu' prin mancarea asta!
la 22.07.2011, 08:33
la 22.07.2011, 08:53
la 22.07.2011, 11:33

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking