Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai

Postat de laylalala in Spaghete
3 Mar 2011 | 7308 vizualizari
Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai

Ingrediente

  • 100 gr spaghete
  • 60 gr unt
  • 1 conserva (530 gr) ciuperci, scurse
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura miere
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • sare, dupa gust
  • 50 gr branza cu mucegai, tocata marunt
  • 1 lingurita rozmarin proaspat tocat

Mod de preparare

Pune spaghetele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj apoi scurge-le.

Intre timp topeste intr-o tigaie 40 gr unt. Adauga ciupercile si caleste-le 4-5 minute. Smantana amestec-o cu mierea, usturoiul si sare dupa gust. Adauga aceasta compozitie in tigaie, amesteca si lasa sa fiarba 3-4 minute. Adauga branza cu mucegai si lasa pana cand branza s-a topit. Incorporeaza 20 gr unt ramas si amesteca bine. In final adauga rozmarinul.

Amesteca spaghetele cu sosul cu ciuperci preparat si serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ciuperci in sos cu branza cu mucegai" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Spaghete cu zucchini, gorgonzola si nuci

Postat de simona72

Spaghete cu zucchini, gorgonzola si nuci

Spaghetele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.  Zucchini se curata de coaja, iar cu acelasi instrument de curatat legumele se taie fasii subtiri din zucchini...

Citeste continuarea

Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc

Postat de gurita_ta2005

Spaghete cu sos de rosii picant cu mazare si busuioc

Punem o cratita cu apa si putina sare la fiert,cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele si cateva frunze de busuioc, se lasa sa fiarba la foc potrivit,timpul este scris pe cutie. Ceapa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2011, 17:33
o bunatate ma servesti si pe mine
la 03.03.2011, 17:41
arata foarte bine
la 03.03.2011, 17:51
la 03.03.2011, 18:01
la 03.03.2011, 18:48
gustos

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking