Ingrediente
- 500 g spaghete
- 500 g carne tocata amestec
- 1 ou
- 2 felii de paine
- 1 ceapa
- 5 catei usturoi
- 1 legatura de marar
- 400 g rosii in bulion
- 3 linguri bulion
- 50 ml ulei
- vegeta
- boia
- cimbru
- oregano
- cuisoare praf
- nucsoara
- piper
- sare
Mod de preparare
Din carne, ou, painea inmuiata si stoarsa, ceapa rasa, usturoiul pisat, mararul tocat, sare si piper se face o pasta ca de perisoare si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac perisoare mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.
Separat se face sosul din rosiile maruntite cu bulionul, cu condimente dupa gust si se fierbe 5 minute.
Se adauga perisoarele si se mai fierbe 15-20 minute, pana scade sosul putin si se ingroase.
Se fierb spaghetele dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se trec pe sub apa rece.
Se pun spaghetele intr-un vas mai mare, se toarna sosul cu perisoare peste ele, se amesteca cateva minute si este gata.
Se pot presara si cu cascaval sau nu.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|