Spaghete cu sos

Postat de LUK in Spaghete
12 Feb 2011 | 6471 vizualizari
Spaghete cu sos

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 300gr rosii taiate cubulete din conserva
  • sare,piper dupa gust
  • o ceapa alba
  • 5 catei de usturoi
  • o lingurita de boia dulce
  • o jumatate de lingurita de zahar
  • apa
  • un pachet de spaghete
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

         Ceapa curatata se taie marunt si se caleste foarte putin in ulei.Adaugam boiaua si rosiile si amestecam bine.Punem carnea tocata,si putina apa..cat sa acopere carnea.Punem sarea ,zaharul si piperul.Lasam sa fiarba la foc mic 40 de minute mai completand la nevoie cu cate un pic de apa(sa nu se arda  carnea)..Taiem usturoiul feliute si il punem la fiert impreuna cu sosul.Mai lasam 10 minute si sosul e gata.

Fierbem spaghetele conform instructiunilor de pe pachet.Le scurgem de apa si le punem in farfurie.Punem sosul peste spaghete si decoram cu patrunjel verde tocat marunt..sau daca doriti cu parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste negre cu somon si sos pesto

Postat de cristeena20

Paste negre cu somon si sos pesto

Punem pastele la fiert in apa cu sare. Eu am ales spaghete negre (cu cerneala de sepie), dar exista si linguine negre.  Feliile de somon se condimenteaza doar cu sare si piper, apoi se...

Citeste continuarea

Spaghete cu sos de rosii, masline si sunca

Postat de Bucataras

Spaghete cu sos de rosii, masline si sunca

Pune pastele la fiert.  Intre timp taie ceapa marunt, pune-o intr-o tigaie cu o lingura de ulei la calit, adauga kaiserul taiat cubulete si amesteca. Lasa-l sa se rumeneasca usor. ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2011, 22:58
Draga mea florina ,imi place mult,noi mancam des pentru ca in Germania este una dintre cele mai favorite mancaruri la ora actuala
la 12.02.2011, 22:59
bun
la 12.02.2011, 23:06
Multumesc Cris...eu nu fac prea des pentru ca totusi e o mancare "mai grea" din punctul meu de vedere si in copilarie am avut hepatita..deci cam evit cat pot sosurile..dar imi place f mult si din cand in cand ma rasfat
la 12.02.2011, 23:06
Ligia
la 12.02.2011, 23:07
gaby..

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking