Ingrediente
- Pentru sos:
- 1 ceapa
- 100 gr sunca
- 1 conserva de rosii (400 g)
- 1 lingura ulei de masline
- sare
- piper
- 300 gr spaghete
- parmezan ras
- busuioc uscat
Mod de preparare
Pentru inceput se pune o oala cu apa si sare la foc (pentru spaghete) cand apa fierbe se pun inauntru si se lasa intre 7-8 minute.
Intre timp se curata si se toaca ceapa, se taie in cuburi sunca ,se calesc intr-o tigaie cu uleiul de masline, se adauga conserva de rosii si se potriveste de sare si piper, se acopera cu un capac si se coace la foc potrivit pana cand devine un sos dens. Cand spaghetele au fiert, se scot din apa si se pun peste sos, se continua coptura impreuna cu sosul pentru 1-2 minute. Se amesteca bine dupa care se servesc alaturi de parmezan ras si busuioc (uscat/proaspat)
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (37)
|