Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda
Postat de cris2711 in Spaghete 2 Mai 2015 | 6677 vizualizari
Cand stam mai bine cu timpul preparam noi sosul ,cand nu avem timp suficient apelam la sosurile Barilla.Sunt foarte bune si un borcan de 400 gr. e suficient pentru noi doi.
Apoi mai este nevoie de branza rasa Gouda si Emmentaler .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 02.05.2015, 21:57
Aurelia fac prospat,asa e mai bun
la 02.05.2015, 21:57
Rocsi asa este ,megabun
la 02.05.2015, 21:57
Meri))ok,ok)
la 02.05.2015, 22:15
ce bune sunt
la 02.05.2015, 22:27
foarte bune!
la 02.05.2015, 22:34
ByaDaniela
la 02.05.2015, 23:47
Rapid si gustos
la 03.05.2015, 08:52
Bune!
la 03.05.2015, 13:11
As servi o portie!
la 03.05.2015, 13:21
Miha,Dante
la 03.05.2015, 13:21
Mire pai mai fac
la 03.05.2015, 21:36
Vai vai ce spaghete bune ne-ai facut tu aici! trebuie sa fac si eu ca nu am mai facut de multisor
la 03.05.2015, 21:47
Menuc cand faci vin la masa
la 03.05.2015, 22:03
la 07.05.2015, 09:30
Si voi ? Noi am avut ieri !
COMENTEAZA