Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda

Postat de cris2711 in Spaghete
2 Mai 2015 | 6677 vizualizari

Cand stam mai bine cu timpul preparam noi sosul ,cand nu avem timp suficient apelam la sosurile Barilla.Sunt foarte bune si un borcan de 400 gr. e suficient pentru noi doi. Apoi mai este nevoie de branza rasa Gouda si Emmentaler .

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 02.05.2015, 21:57
Aurelia fac prospat,asa e mai bun
la 02.05.2015, 21:57
Rocsi asa este ,megabun
la 02.05.2015, 21:57
Meri))ok,ok)
la 02.05.2015, 22:15
ce bune sunt
la 02.05.2015, 22:27
foarte bune!
la 02.05.2015, 22:34
ByaDaniela
la 02.05.2015, 23:47
Rapid si gustos
la 03.05.2015, 08:52
Bune!
la 03.05.2015, 13:11
As servi o portie!
la 03.05.2015, 13:21
Miha,Dante
la 03.05.2015, 13:21
Mire pai mai fac
la 03.05.2015, 21:36
Vai vai ce spaghete bune ne-ai facut tu aici! trebuie sa fac si eu ca nu am mai facut de multisor
la 03.05.2015, 21:47
Menuc cand faci vin la masa
la 03.05.2015, 22:03
la 07.05.2015, 09:30
Si voi ? Noi am avut ieri !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking