Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda

Postat de cris2711 in Spaghete
2 Mai 2015 | 6717 vizualizari

Cand stam mai bine cu timpul preparam noi sosul ,cand nu avem timp suficient apelam la sosurile Barilla.Sunt foarte bune si un borcan de 400 gr. e suficient pentru noi doi. Apoi mai este nevoie de branza rasa Gouda si Emmentaler .

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 02.05.2015, 20:20
ce combinatie
la 02.05.2015, 20:27
Imi plac pastele!!
la 02.05.2015, 20:27
la 02.05.2015, 20:34
salivez
la 02.05.2015, 20:40
bune bune
la 02.05.2015, 21:05
mama mia..........bun
la 02.05.2015, 21:19
Simo si mie
la 02.05.2015, 21:19
Cris:-
la 02.05.2015, 21:20
Clau
la 02.05.2015, 21:20
Motanel
la 02.05.2015, 21:20
Catalina
la 02.05.2015, 21:20
Adele
la 02.05.2015, 21:35
Vin si eu daca mai ai.Tare bine arata !
la 02.05.2015, 21:43
Suna bine sosul asta ce l-ai pregatit pentru paste
la 02.05.2015, 21:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking