Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascaval
Postat de RODIMUR
Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte. Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareFierbem spaghetele in apa cu sare 10 minute(depinde de spaghete).Separat taiem untul cubulete(150 gr) il punem in tigaie sa se topeasca si calim pe rand ceapa taiata fidelute si sunca julien.Sosul de smantana il facem din 3 lg de unt,2 lg de faina,250 ml lapte,100 gr smantana,sare,piper si le legam pe foc.Adaugam la sfarsit patrunjel. Turnam sosul peste ceapa si sunca,radem cascaval si potrivim de sare si piper. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Mai întâi se fac chifteluțele, chiar cu o zi înainte. Ceapa se curăță, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, până devine ca sticla, după care se...
Citeste continuareaPostat de licurici_lra
Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici. Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|