Spaghete milaneze

Postat de RODIMUR in Spaghete
23 Aug 2017 | 9371 vizualizari

O mâncare ușor de făcut, gustoasă și plăcut aromată, grație ingredientelor diverse.  Există două moduri de preparare: se toarnă sosul peste spaghetele fierte și puse în farfurie sau se amestecă spaghetele cu sosul și se mai dau puțin la cuptor. Am ales a doua variantă și am adăugat, pentru un plus de savoare, cașcaval răzuit înainte de a da cratița la cuptor. În rețeta pe care o am de mult timp, se călesc legumele în unt (dar eu am folosit ulei de floarea soarelui, pentru că untul se arde ușor) și la sfârșit, 1/2 lingură de ulei de măsline, pe care eu nu-l prea folosesc, pentru că are un gust amar. 

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 25.08.2017, 11:33
Și sunt și bune, aromate plăcut de la busuioc! Mulțumesc frumos, Cofetarii_Bucătari!
la 26.08.2017, 21:11
Sa stii ca imi place ce ne-ai adus aici!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking