Spaghete milaneze

Postat de RODIMUR in Spaghete
23 Aug 2017 | 9465 vizualizari

O mâncare ușor de făcut, gustoasă și plăcut aromată, grație ingredientelor diverse.  Există două moduri de preparare: se toarnă sosul peste spaghetele fierte și puse în farfurie sau se amestecă spaghetele cu sosul și se mai dau puțin la cuptor. Am ales a doua variantă și am adăugat, pentru un plus de savoare, cașcaval răzuit înainte de a da cratița la cuptor. În rețeta pe care o am de mult timp, se călesc legumele în unt (dar eu am folosit ulei de floarea soarelui, pentru că untul se arde ușor) și la sfârșit, 1/2 lingură de ulei de măsline, pe care eu nu-l prea folosesc, pentru că are un gust amar. 

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 23.08.2017, 18:34
La paste sunt prima sosita
la 23.08.2017, 18:41
Foarte bine, Caroline! Mai am încă două porții...
la 23.08.2017, 19:41
la 23.08.2017, 19:51
la 23.08.2017, 20:02
Mulțumesc, Mimi!
la 23.08.2017, 20:02
Mulțumesc, Motănel!
la 23.08.2017, 20:40
la 23.08.2017, 21:04
Mulțumesc, Cris!
la 23.08.2017, 21:06
Bune sunt pastele astea și rapide!
la 23.08.2017, 21:45
Așa este, Merișor, sunt tare bune! Deși se zice că îngrașă. ne plac pastele...
la 25.08.2017, 06:44
Bune!
la 25.08.2017, 07:05
Mulțumesc, Dante!
la 25.08.2017, 08:28
la 25.08.2017, 08:42
Mulțumesc, Mihaela!
la 25.08.2017, 10:21
arata foarte bine aceste spaghete!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking