Ingrediente
- Spaghete cca. 500 g,
- Branza gouda cca. 50 g,
- Branza Camembert cca. 50 g,
- Branza Emmental ( svaiter) cca. 50 g,
- Branza Fondue cca 50 g,
- Smantana ptr gatit cca. 400 g.
Mod de preparare
Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg și se pun în vasul de ceramic al minunatului aparat de gătit lent și sănătos, slow cooker Crock-Pot.
Cele patru tipuri de brânză se mărunțesc, se adaugă peste spaghete, împreună cu smântâna de gătit și se lasă la gătit lent, cca. 30 de minute la programul HIGH.
Spaghetele se servesc fierbinți, acompaniate de roșii și frunze de busuioc! ;)
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|