Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot

Postat de panacris in Slow Cooker
25 Oct 2019 | 3807 vizualizari
Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot

O rețetă la indemana oricui ;) Spaghetele si branza cred ca sunt nelipsite din camara si frigiderul vostru! Simplu si tare gustos! :-* Restul e deja poveste! ;) 

Ingrediente

  • Spaghete cca. 500 g,
  • Branza gouda cca. 50 g,
  • Branza Camembert cca. 50 g,
  • Branza Emmental ( svaiter) cca. 50 g,
  • Branza Fondue cca 50 g,
  • Smantana ptr gatit cca. 400 g.

Mod de preparare

Spaghetele se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi se scurg și se pun în vasul de ceramic al minunatului aparat de gătit lent și sănătos, slow cooker Crock-Pot.

Cele patru tipuri de brânză se mărunțesc, se adaugă peste spaghete, împreună cu smântâna de gătit și se lasă la gătit lent, cca. 30 de minute la programul HIGH.

Spaghetele se servesc fierbinți, acompaniate de roșii și frunze de busuioc! ;)

 Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete quatro fromagi la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu

Sarmale si ardei umpluti de post la slow cooker Crock-Pot

Am facut 10 sarmale si 3 ardei umpluti. Am ales 10 foi pentru impachetat sarmalele, le-am taiat potrivit, cat sa fac o sarma nici prea mare, nici prea mica. Foile de varza le-am trecut prin apa...

Citeste continuarea

Sarmale la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale

Sarmale la slow cooker Crock-Pot

Varza se pune in apa rece cateva ore, dupa care se desface si se pregatesc foile pt sarmale, iar ce ramane se toaca fin. Se curata bine de cotoare. Orezul se spala si se lasa in apa rece 30 de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.10.2019, 00:01
la 26.10.2019, 00:12
la 26.10.2019, 09:31
Tare bune, pastele cu brânză...
la 26.10.2019, 16:35
Bune!
la 26.10.2019, 19:44
Ies asa faine si cremoase! Am facut si eu, doar ca am folosit alte branzeturi si foarte mult ne-au placut!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking