Spaghette cu legume

Postat de raus in Spaghete
10 Mar 2011 | 4778 vizualizari
Spaghette cu legume

iata o gustare calda, rapida si sanatoasa

Ingrediente

  • 200 gr spaghette
  • 10 ciupercute proaspete
  • 1 ardei capia sau gras mai mic
  • 1 ceapa mica
  • 2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • 3 catei de usturoi
  • sare,piper,patrunjel verde

Mod de preparare

se spala legumele, se taie marunt si se pun la calit....intai ciupercile,apoi restul legumelor.cand sunt aproape gata (adica in 6-7 min)se adauga usturoiul taiat ffff marunt,se amesteca si se adauga sucul de rosii si patrunjelul.se mai da un clocot si se condimenteaza dupa gust.acesta e sosul...separat se pun spaghettele la fiert in apa cu sare.cand sunt gata,se scurg,se clatesc sub un jet de apa calda si se rastoarna intr-o farfurie intinsa.deasupra se adauga sosul de legume si se trece la treaba.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu ton, smantana si legume

Postat de BucatariaS

Paste cu ton, smantana si legume

Pastele se prepara conform instructiunilor de pe ambalaj. Dupa fierbere, se scurg, se stropesc cu 2 linguri cu ulei de masline si se amesteca bine. In timpul in care pastele fierb, se prepara...

Citeste continuarea

Supa cu pui,ciuperci si busuioc

Postat de mitinita

Supa cu pui,ciuperci  si busuioc

Se caleste ceapa. Adauga puiul,ciupercile,spaghettele si supa. Cand incepe sa fiarba da focul mic si mai lasa 10 minute. Opreste focul,adauga frunzele de busuioc,taiate si sarea si piperul.

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.03.2011, 21:31
buneee
la 10.03.2011, 23:43
Imi plac mult de tot..
la 10.03.2011, 23:49
si buna
la 11.03.2011, 10:23
la 12.03.2011, 10:09

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking