Ingrediente
- 350 g pulpa de porc macra
- sare de mare+ ierburi de Provance
- 200 g spaghette integrale Barilla
- Sos
- 1 cutie de 400 g de rosii decojite taiate cubulete
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita sare
- 7 ardei ( mici) iuti
- 1 lingurita piper alb
- busuioc uscat
Mod de preparare
Mai intai am taiat carnea cubulete mici am condimentat-o cu sare de mare si ierburi de Provance si am lasat-o la frigider 1 ora. Tigaia wok am asezat-o pe aragaz, am lasat sa se incinga si am rasturnat conserva cu rosii, am clatit cutia cu putina apa si am turnat-o in tigaie. Am adaugat, sarea, zaharul, piperul si ardeii tocati si am lasat sa fiarba 10 min. La final am adaugat busuiocul uscat. In tigaia wok adaugam puitn ulei lasam sa se incinga si adaugam carnea, o lasam cca 20 min sa se patrunda bine.Punem pe foc o oala cu apa si putina sare sa fiarba cand a inceput sa fiarba apa adaugam spaghetele si le fierbem 8 min. Apoi le scoatem in strecuratoare. Dupa ce am scurs bine pastele le asezam pe farfurie in mijloc punem carnea si adaugam sosul. Gata si cu spaghetele....
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghette integrale cu sos iute si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|