Spaghetti alla puttanesca

Postat de Bucataras in Mancaruri de post
26 Mar 2011 | 5435 vizualizari

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

Ingrediente

  •  320 gr spaghetti
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 4 catei usturoi tocati
  • o cutie de rosii Cirio Pelata
  • 6 fileuri de ansoa tocate marunt
  • o lingura de capere, spalate si scurse, tocate marunt
  • 12 masline fara simburi, feliate
  • 1 ardei iute uscat pisat
  • 1 lingura frunze proaspete de oregano
  • 1-2 linguri de pasta de rosii Cirio
  • 6 rosii uscate la soare tocate marunt
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti alla puttanesca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Spaghetti alla puttanesca

Postat de caroline

Spaghetti alla puttanesca

Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei de masline. Adaugam maslinele, bucatile de ansoa, care vor fi in prealabil desarate si usturoiul taiat felii subtiri. Bucatile de ansoa se vor topi. Dupa...

Citeste continuarea

Spaghetti alla puttanesca

Postat de elucubratiiculinare

Spaghetti alla puttanesca

Spaghetti se pun la fiert conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Curățăm și tocăm mărunt usturoiul. Anșoa se toacă mai mare. Măslinele se înjumătățesc. Caperele se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2011, 08:48
Sefu' ne invita la matineu
la 26.03.2011, 08:51
Si like-ul unde merge? La tine, sau la Radu
la 26.03.2011, 09:02
la 26.03.2011, 09:05
la 26.03.2011, 15:37

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking