1. Se pune la fiert o oala cu apa si o lingurita cu sare. Apa sa fie multa ( nu stiu cata sa spun, dar sa depaseasca bine spaghetele, ca acestea sa se umfle . La 400 g spaghetti sa fie cel putin 3 litri de apa ). Se adauga o cutie de spaghetti . FARA AMBALAJ!
In timpul fierberii NU TREBUIE, dar daca tineti neaparat, puteti acoperi oala cu capacul in timp ce fierb pastele, dar spuma si presiunea care se formeaza le fac sa refuleze pe aragaz, se poate stinge focul (NU SI GAZELE, SA STITI!) si nici nu cred ca vreti sa stiti cum va arata aragazul. Dupa ce pastele s-au fiert scurgeti apa, fara a uita ca acestea frig, folosind o sita sau ce aveti la indemana. In studentie, un prieten grasut pe care-l visa ma-sa suplu si tenisman folosea racheta de tenis, nou-nouta de altfel. Pastele scurse le puneti inapoi in oala.
Atentionare in caz de incendiu: pe frontispicul aragazului sunt niste butoane. Pe unul dintre ele l-ati rotit dumneavoastra, lucru pe care il puteti lesne observa deoarece este intr-o pozitie diferita de a celorlalte. Aranjati butonul pozitionat diferit astfel incat sa stea intr-o pozitie identica cu a celoralte butoane.De aici incolo va descurcati si dumneavoastra, totusi nu folositi toate informatiile din filme. Ranga de descarcerare nu va va ajuta prea mult.
2. Se piseaza carnea din conserva cu o furculita si se toarna peste spaghetti.
3. Se prepara un sos de rosii cu bucati de usturoi, sare, piper, busuioc si o lingura de ulei ( se pun toate ingredientele intr-o cratita mai mica si se dau in clocot ), care de asemenea se va turna in oala, dupa care amestecati. Cand preparati pentru prima data acest sos, puteti chema in ajutor o vecina. O puteti chema si de mai multe ori, nu neaparat pentru a va ajuta la gatit.
Nici nu am terminat de gatit si am primit critici din partea nevestei pentru „buraclaua” pe care am facut-o, dar eu am propus o reteta pentru barbatii care nu stiu sa gateasca si gandesc ca in general partea masculina a consumatorilor considera ca oricat de frumos ai orna mancarea, la sfarsit tot in stomac ajunge.
Va recomand sa asezonati mancarea cu un pahar de vin. Puteti sa beti doua si sa mergeti la agatat pentru ca oricat de mult ar ingrasa, casatoria ofera o grasime mai sanatoasa (colesterol bun) in comparatie cu porcariile pe care le mancati dumneavoastra .
Si sa nu-mi spuneti mie ca barbatii singuri traiesc mai mult si au parte de mai mult sex decat cei casatoriti! De fapt, hai s-o spunem p-aia dreapta, ca intre barbati cu tupeu ca mine, un timid cu cei sapte ani de acasa : barbatii necasatoriti nu traiesc mai mult, lor doar li se pare viata mai lunga. Si nu au parte de mai mult sex, partenerele ocazionale pe care vi le amintiti vag impreuna cu toate acele momente jenante ( nu dam detalii, eu vreau sa raman casatorit, unii poate vor sa se insoare) nu au dus la mai multe momente de tandrete ci doar la descarcari accidentale.
Celor care se tem sa bage o scorpie in casa le recomand un Crock ( daca ) Pot sa-si cumpere, au timp si rabdare.
Ma vad nevoit sa repet si pentru surzii ca mine: oricate programe ar avea aparatele moderne, o femeie adevarata face mult mai multe. Am observat ca multi se tem de casatorie pentru ca s-a stricat lumea. Va mai dau ca intre prieteni un sfat bun de folosit si in bucatarie, spunandu-va un secret stravechi: luati-va neveste tinere si frumoase pentru ca oricat de mult le-ar parli altii, tot voi le veti parli mai mult!
Va doresc pofta buna si mult succes!
Update 1 : Mi s-a reprosat ca nu respect regulamentul , asa ca am reparat greseala. Precizez ca sunt la al doilea pahar de vin