Ingrediente
Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post
- spanac fiert cam 1 kg (al meu a fost din congelator pus asta vara )
- ulei 50 ml
- 2 catei de usturoi
- 2 linguri de faina alba
- vegeta,piper
- 2 linguri de otet
- un varf de cutit de boia dulce de ardei
Mod de preparare
Preparare Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post
Spanacul se decongeleaza.Intr o cratita se pune uleiul,se adauga faina alba si se caleste putin.Cateii de usturoi se toaca marunt si se adauga peste faina.Se mai calesc un pic si se adauga boiaua de ardei apoi spanacul tocat.Se amesteca si se adauga apa cat sa iasa o compozitie cremoasa.Se pune vegeta si piper dupa gust,se lasa sa dea cateva clocote si se mai pune 2 linguri de otet dupa cum va place de acru.
Si Mancarea de spanac cu smantana e delicioasa si la fel pot spune si despre aceasta reteta de Mancare de spanac cu orez
Atunci cand am spanac proaspat la indemana, eu pregatesc si Placinta cu spanac
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de spanac scazut cu usturoi, de post" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (5)
|