Spanac verde cu chorizo proaspat

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de legume
19 Iul 2021 | 2117 vizualizari
Spanac verde cu chorizo proaspat

 Te grabesti si poftesti la ceva gustos si cu carne, dar si verde ?  Mai rapid nici ca se poate !!!! In 15 minute ai rezolvat problema.

Ingrediente

  • 4 bucati carnaciori chorizo proaspeti
  • 500 gr spanac verde tocat -proaspat sau congelat
  • 300 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • sare

Mod de preparare

  1. Se pune uleiul intr-un wok sa se infierbante .
  2. Carnaciorii proaspeti chorizo se incresteaza pe ambele parti .
  3. Prajiti usor  carnatii in ulei  .
  4. Ei vor elibera fiind crestati  aroma si culoarea lor gustoasa .
  5. Se scot carnatii si in uleiul fierbinte se pune paina alba si se amesteca [ ca un rantas ].
  6. Acum se pun si cateii de usturoi taiati in feliute subtiri .
  7. Aveti grija sa nu se arda . Usturoiul ars da gust de amarui .
  8. Stingeti repede cu lapte si amestecati . Sarati .
  9. Introduceti spanacul tocat  si condimentati cu nucsoara macinata .
  10. Daca  sosul va pare prea gros se poate dilua cu lapte sau chiar cu putina apa .
  11.  Gata !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac verde cu chorizo proaspat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Orez cu dovleac si carnati

Postat de caroline

Orez cu dovleac si carnati

Carnatii ii taiem bucati mici si ii prajim. Cand sunt gata, ii scoatem pe o farfurie si ii punem deoparte. Taiem partea superioara de la dovleac pentru a obtine un capac.  Scobim cu...

Citeste continuarea

Rosii umplute cu cus-cus

Postat de gospodariu

Rosii umplute cu cus-cus

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute. Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2021, 03:35
la 19.07.2021, 08:43
Buuunnn!
la 19.07.2021, 09:23
la 19.07.2021, 10:35
Bun!
la 19.07.2021, 11:39

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking