Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
13 Apr 2018 | 1692 vizualizari
Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra

Ingrediente

  • 300 grame sparanghel verde
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • sare
  • 30 grame Chorizo
  • branza albastra (eu am folosit mix de Gorgonzala si Mascarpone), dupa gust
  • patrunjel tocat
  • piper

Mod de preparare

Sparanghelul se gateste pe un gratar fierbinte cateva minute pe parte. La final se adauga sare si ulei de masline. 

Intre timp, se toaca chorizo si branza si se bat ouale ca pentru omleta cu putina sare si piper.

Se incalzeste o tigaie cu putin ulei, la foc mediu spre mic si se adauga chorizo.Se prajeste cateva minute, apoi se transfera pe prosoape de bucatarie. In aceeasi tigaie, se adauga ouale. Se amesteca incontinuu pana cand ouale sunt aproape gatite, dar cremoase. La final, se adauga chorizo. 

Se aseaza sparanghelul pe farfurii, iar deasupra ouale cu chorizo, branza albastra, patrunjelul si piper. 

Se serveste fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sparanghel la gratar cu oua cremoase, Chorizo si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecel cu rosii si mozzarela

Postat de rocsi_1612

Dovlecel cu rosii si mozzarela

Spalam dovlecelul, il curatam si il taiem felii rotunde potrivit de groase. Le saram iar apa ce o lasa o tamponam cu niste servetele.  Rosiile le spalam, scoatem cotoarele si le feliem....

Citeste continuarea

Mancare de bame

Postat de Ela68

Mancare de bame

Bamele se spala si se curata de codite. Mare atentie, se va taia cat mai aproape de cotor astfel incat, la fierbere sa nu iasa semintele.  Punem la fiert apa cu o lingura de sare si 2 linguri...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2018, 11:56
la 13.04.2018, 14:40
Iamiiii!
la 13.04.2018, 15:10
Ce bine suna ....
la 13.04.2018, 16:21
Sì mie imi place foarte mult sparanghelul la gratar
la 13.04.2018, 19:27

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking