Spata de porc cu legume la Multicooker

Postat de gurita_ta2005 in Porc
5 Ian 2016 | 3432 vizualizari
Spata de porc cu legume la Multicooker

Reteta este luata de pe internet,era facuta la tigaie,eu am vrut o carne frageda si am facut-o la Multicooker Aceasta reteta minunata a fost pentru Craciun

Ingrediente

  • 1 kg spata de porc
  • 1 pahar de vin alb
  • mustar marinat boabe
  • 1 buc praz
  • 1/2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • o conserva ananas

Mod de preparare

Spata de porc se taie bucati,se condimenteaza pe ambele parti,se stropeste cu ulei de masline si sos de soia si se lasa la marinat pentru cateva ore la frigider.

Se pun bucatiile de carne impreuna cu sosul format in vasul de la Multicooker,adaugand mustarul,usturoiul taiat feliute,ardeiul taiat julien,morcovul taiat felii subtiri si vinul alb.

Se stropeste cu cateva picaturi de soia,se amesteca cu grija,punem jumatate de pahar de apa,se seteaza functia Boil pentru circa 40-60 minute(se verifica intre timp daca scade zeama se completeaza cu apa).

Cu 5 minute inainte sa se termine programul se pune prazul taiat rondele.

Intr-o tigaie punem putin ulei si adaugam rondelele de ananas scurse,la prajit pe ambele parti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spata de porc cu legume la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Piept de porc cu varza

Postat de Constelatialeu

Piept de porc cu varza

Taiem varza murata si o trecem de cateva ori prin jet de apa, o stoarcem bine si-o punem intr-un castron. Taiem si varza cruda si-o frecam cu putina sare si apoi o stoarcem, o punem peste varza...

Citeste continuarea

Spanac cu sos de smantana

Postat de merisor67

Spanac cu sos de smantana

Curatam spanacul de partea radacinoasa, il spalam bine si il oparim in apa clocotita cu o lingurita de sare, pentru cateva secunde, apoi il scurgem si il tocam in fasii mai mici. Feliem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.01.2016, 16:07
la 05.01.2016, 16:07
foarte bun a fost
la 05.01.2016, 16:08
la 05.01.2016, 16:10
la 05.01.2016, 16:10
am gresit ) vroiam sa va

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking