Ingrediente
- 1 spate curcan - 1.2 kg
- 1 ceapa rosie
- 1 lingura ulei
- sare
- boia
- fulgi chili
Mod de preparare
Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .
Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .
Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .
Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .
Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu - fry, se fixeaza timpul la 20 minute - Start [ cu capacul inchis] .
Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .
Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .
Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spate de curcan fript - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|