Spate de curcan fript - la Multicooker

Postat de mihaelar63 in Curcan
15 Feb 2015 | 2990 vizualizari
Spate de curcan fript - la Multicooker

Sotul meu nu inceteaza cu laudele cat de gustoasa este mancarica pregatita la Multicookerul Philips. Asa ca armonia si intelegera pluteste prin aer. Doar primavara sa mai vina :D >:D< Curcanul meu a fost mare si spatele carnos. Am fost nevoita sa-l transez in 6 bucati cu ajutorul vechii mele securici.

Ingrediente

  • 1 spate curcan - 1.2 kg
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • boia
  • fulgi chili

Mod de preparare

Am transat spatele de curcan in 6 bucati . Am spalat si am zvantat carnea .

Am curatat si taiat in doua ceapa rosie .

Se pune in cuva aparatului uleiul , ceapa si bucatile de carne .

Nu este nevoie de mai mult ulei , curcanul meu a fost gras si a mai eliberat grasime la prajire .

Se conecteaza Multicookrul la curent se apasa pe meniu -  fry, se fixeaza timpul la 20 minute  - Start [ cu capacul inchis] .

Dupa 20 minute se adauga 2 cani apa , sare si boia . Se prepara in continuare pe Stew timp de 30 minute .Dupa 20 minute am deschis capacul pentru ca lichidul sa se evapore mai rapid .

Un ultima parte am folosit programul Fry timp de 10 minute [ cu capacul deschis] . Am intors din cand in cand bucatile de curcan pentru a se rumeni in mod egal .

Am servit bucatile de spate, calde , prajite crocant cu fulgi de chili presarat deasupra si gogosari murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spate de curcan fript - la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de praz cu masline si carne de curcan

Postat de Oana

Mancare de praz cu masline si carne de curcan

Se pune uleiul intr-o cratita si se lasa sa se incinga. Se adauga carnea de curcan taiata cuburi si se lasa putin sa se schimbe culoarea. Se adauga ceapa si ardeiul gras taiate cubulete. Se...

Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Postat de Ela68

Tarta cu ciuperci si carne de curcan

Mod de preparare crusta : 1. Amestecati untul rece taiat cubulete cu faina si praful de copt, adaugati oul batut, smantana, sarea si apa si framantati pana obtineti o coca omogena ce se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2015, 19:59
Ce frumos s-a rumenit!
la 15.02.2015, 20:02
Ce bine arata !
la 15.02.2015, 20:10
bun bun
la 15.02.2015, 20:20
Merisor de la tine m-am ,, inspirat'' la modul de preparare Mi-a fost mai usor decat sa citesc cartea tehnica . Sunt curioasa daca pe coacere pot sa prepar carne . Tu ai incercat?
la 15.02.2015, 20:22

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking