Spatzle cu amestec de mirodenii

Postat de simona72 in Paste
8 Dec 2013 | 4679 vizualizari
Spatzle cu amestec de mirodenii

Nimic mai simplu pt o masa de pranz...

Ingrediente

  • 1 punga spatzle
  • 1 punga amestec de mirodenii
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 bucata carnat cu cimbru de la Sergiana
  • 3-4 felii de pulpa de porc crud uscata de la Sergiana
  • 1 cutie suc de rosii 500 ml
  • 1 cescuta vin rosu
  • 1 lingrita sos Piri Piri sau orice sos iute
  • 150 gr masline Kalamata

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj.

Ceapa se curata, se taie marunt si se caleste in 2 linguri ulei de masline. Se adauga carnatul taiat feliute, la fel si pulpa de porc si se calesc usor. Apoi vine randul usturoiului taiat feliute si sucul de rosii. Lasam pe foc sa fiarba 15-20 minute, pana carnurile sunt patrunse. Adaugam mirodeniile, sosul iute, vinul, amestecam si adaugam pastele si maslinele. Amestecam bine toate ingredientele, punem tot amestecul intr-un vas termorezistent si dam vasul inca 15 minute la cuptor la 160-170 grade.

Serviti pastele calde. Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spatzle cu amestec de mirodenii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata rece de paste

Postat de gurita_ta2005

Salata rece de paste

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,la foc mic.Se lasa timpul scris pe cutie sau punga in functie de pastele folosite. Salata se spala bine si se taie fasii,o punem intr-un...

Citeste continuarea

Laste cu branza si ceapa verde

Postat de mihaelar63

Laste cu branza si ceapa verde

Spalati si taiati rondele ceapa verde . Feliati ceaafa afumata. Puneti cefa la prajit intr-o tigaie teflonata-Wok- incapatoare . Pentru rapiditate infierbantati 1 l apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2013, 14:54
imi place, cred ca iti fac o vizita! )
la 08.12.2013, 15:09
Ce puii mei sunt ''matele ''astea,ca tot am vazut pe aici...
la 08.12.2013, 15:09
la 08.12.2013, 15:09
la 08.12.2013, 15:26
Vai tu Cleme da ce de pui ai...sunt niste paste, se pot inlocui cu orice fel de paste...melci, raci, craci draci

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking