Ingrediente
- 1 pachet aluat foietaj [800 gr-2 foi]
- 250 gr piept pui afumat
- 150 gr mozzarella razuita
- 1 ardei kapia.
- 6 linguri pesto de busuioc
- 2 linguri lapte
- 2 linguri seminte susan
Mod de preparare
Scoateti foietajul la deconjelat cel putin o ora inainte de preparare
Taiati cubulete marunte pieptul de pui si ardeiul kapia .
Intindeti foile si le ungeti cu pesto de busuioc .
Asezati pe foie cuburile de ardei si depui avand grija sa le repartizati uniform .
Presarati mozzarella razuita,rulati cu grija foaia ajutandu-va de folia de sub ea
Ungeti ruloul de aluat cu lapte si presarati semintele de susan .
Puneti aluatul la congelator 30 minute.
Taiati din ruloul de aluat rondele de 2-3 centimetrii grosime .
Asezati aceste rondele intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Coaceti la cuptorul preincalzit 20-30 minute pana incep sa se rumeneasca .
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pesto si pui" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|