Spirale cu pesto si pui

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
20 Noi 2013 | 3902 vizualizari
Spirale cu pesto si pui

Am vazut reteta asemanatoare intr-o revistuta pentru femei . Era cu pui si ceva sos de rosii. Eu mi-am spus ca puiul merge bine cu pesto de busuioc !

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj [800 gr-2 foi]
  • 250 gr piept pui afumat
  • 150 gr mozzarella razuita
  • 1 ardei kapia.
  • 6 linguri pesto de busuioc
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri seminte susan

Mod de preparare

Scoateti foietajul la deconjelat cel putin o ora inainte de preparare

Taiati cubulete marunte pieptul de pui si ardeiul kapia .

Intindeti foile si le ungeti cu pesto de busuioc .

Asezati pe foie cuburile de ardei si depui avand grija sa le repartizati uniform .

Presarati mozzarella razuita,rulati cu grija foaia ajutandu-va de folia de sub ea

Ungeti ruloul de aluat cu lapte si presarati semintele de susan .

Puneti aluatul la congelator 30 minute.

Taiati din ruloul de aluat  rondele de 2-3 centimetrii grosime .

Asezati aceste rondele intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Coaceti la cuptorul preincalzit 20-30 minute pana incep sa se rumeneasca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pesto si pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei umpluti, la cuptor

Postat de mirela0911

Dovlecei umpluti, la cuptor

Se curata dovlecelul de coaja. Se taie in doua atat pe lungime cat si pe latime. Se curata de samburi, se sareaza si se lasa sa se scurga de apa. Pipetul de pui se spala apoi se taie fasiute....

Citeste continuarea

Saratele cu cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Saratele cu cascaval

Framantam margarina cu faina, adaugand pe rand apa minerala, ouale,cascavalul si faina.Adaugam faina pana obtinem o coca mai tare,Introducem la rece pentru o ora. Intindem aluatul pe o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.11.2013, 06:35
ce bine arata !
la 20.11.2013, 06:53
Foarte bine arata
la 20.11.2013, 07:03
la 20.11.2013, 07:44
bune
la 20.11.2013, 08:09
;-bd

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking