Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
24 Iun 2015 | 4145 vizualizari
Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Pentru amatorii de crantanele, aperitive sarate...

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 1 ou+1 galbenus
  • coaja rasa si sucul de la jumatate lamaie
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri pline untura de casa
  • 1 mana frunze proaspete de busuioc
  • 400-430 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 1 lingura praf de copt
  • 250 g cascaval
  • 70-80 g branza Pecorino
  • pentru uns si deasupra: 1 albus, seminte(in, susan)

Mod de preparare

Punem in vasul robotului de bucatarie miezul unui avocado. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si pasiram bine, pana obtinem un piure fin de avocado. Adaugam oul si galbenusul, sarea, branza de vaci, smantana, amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o crema fina de branza cu avocado. 

Intr-un vas separat, dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul, iar pe razatoarea cu gauri mici branza pecorino. Amestecam branzeturile impreuna cu faina, bicarbonatul, praful de copt. Facem o groapa in mijlocul ingredientelor uscate, turnam amestecul facut anterior de crema de branza cu avocado,busuioc taiat marunt, punem si untura si framantam aluatul pana se desprinde de pe peretii vasului. Daca mai necesita mai adaugati faina...Dati aluatul la frigider pentru 30 minute. impartiti aluatul in patru, luati o bucata, o puneti pe masa de lucru, eu folosesc o plansa din silicon. Intindeti aluatul cu sucitorul intr-o foaie groasa de 1-1,5 cm. Decupati cu o forma biscuiti, ii puneti in tava tapetata cu hartie de copt,ii ungeti cu albus de ou batut, presarati peste ei seminte si coaceti biscuitii la 180 grade pentru 13-15 minute. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati cu avocado si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa

Postat de merisor67

Aperitiv placinta la tigaie cu aluat de cartofi si umplutura delicioasa, de nu-ti mai doresti altceva la masa

Spălăm bine cartofii și îi punem la fiert, așa necurățați de coajă, în apă clocotită cu un praf de sare. Se poate adăuga în apă și puțin zahăr, pentru un gust...

Citeste continuarea

Drob vegetarian

Postat de RuxyRux

Drob vegetarian

Lintea se fierbe pentru 15 minute se lasa la racit apoi se scurge. Se pune intr-un vas largut. Se incinge uleiul in tigaie apoi se soteaza ceapa, morcovul, si ciupercile tocate marunt( eu le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2015, 14:01
Să aduc o bere?
la 24.06.2015, 14:01
buni
la 24.06.2015, 14:04
Super
la 24.06.2015, 14:04
ce buni si aromati
la 24.06.2015, 14:04
Da Buni, da mai pe seara la film

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking