Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
24 Iun 2015 | 4159 vizualizari
Biscuiti sarati cu avocado si busuioc

Pentru amatorii de crantanele, aperitive sarate...

Ingrediente

  • 1 avocado
  • 1 ou+1 galbenus
  • coaja rasa si sucul de la jumatate lamaie
  • 100 g branza de vaci
  • 100 g smantana grasa
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri pline untura de casa
  • 1 mana frunze proaspete de busuioc
  • 400-430 g faina
  • 1 lingura bicarbonat
  • 1 lingura praf de copt
  • 250 g cascaval
  • 70-80 g branza Pecorino
  • pentru uns si deasupra: 1 albus, seminte(in, susan)

Mod de preparare

Punem in vasul robotului de bucatarie miezul unui avocado. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie si pasiram bine, pana obtinem un piure fin de avocado. Adaugam oul si galbenusul, sarea, branza de vaci, smantana, amestecam bine toate ingredientele pana obtinem o crema fina de branza cu avocado. 

Intr-un vas separat, dam pe razatoarea cu gauri mari cascavalul, iar pe razatoarea cu gauri mici branza pecorino. Amestecam branzeturile impreuna cu faina, bicarbonatul, praful de copt. Facem o groapa in mijlocul ingredientelor uscate, turnam amestecul facut anterior de crema de branza cu avocado,busuioc taiat marunt, punem si untura si framantam aluatul pana se desprinde de pe peretii vasului. Daca mai necesita mai adaugati faina...Dati aluatul la frigider pentru 30 minute. impartiti aluatul in patru, luati o bucata, o puneti pe masa de lucru, eu folosesc o plansa din silicon. Intindeti aluatul cu sucitorul intr-o foaie groasa de 1-1,5 cm. Decupati cu o forma biscuiti, ii puneti in tava tapetata cu hartie de copt,ii ungeti cu albus de ou batut, presarati peste ei seminte si coaceti biscuitii la 180 grade pentru 13-15 minute. Sa va fie de folos!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti sarati cu avocado si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Postat de panacris

Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit...

Citeste continuarea

Cosulete cu crema de branza si leurda

Postat de simona72

Cosulete cu crema de branza si leurda

Pentru aluat: se pune faina in bolul robotului de bucatarie, impreunca cu sarea si chimenul. Dam cateva pulsatii robotului, atat cat sa se amestece ingredientele. Adaugam oul si untul cubulete,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.06.2015, 14:01
Să aduc o bere?
la 24.06.2015, 14:01
buni
la 24.06.2015, 14:04
Super
la 24.06.2015, 14:04
ce buni si aromati
la 24.06.2015, 14:04
Da Buni, da mai pe seara la film

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking