Spread de ton

Postat de Satisfyyourcravings in Ton
15 Ian 2013 | 8272 vizualizari

Iată o rețetă propusă de Emeril Lagasse, unul din jurații Top Chef America, asupra căreia am intervenit puțin în sensul că am folosit ton proaspăt și am adaugat frunze proaspete de chimbru și fulgi de chilli.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 15.01.2013, 23:06
faina reteta
la 16.01.2013, 00:26
la 16.01.2013, 00:51
super arata
la 16.01.2013, 09:42
place
la 16.01.2013, 10:08
ce fain arata
la 16.01.2013, 11:52
spread si la mine
la 16.01.2013, 16:23
Delicios
la 16.01.2013, 18:26
ce intelegi tu prin "asezonare", iubito?
reteta e de altfel, super, ca toate ale tale!
la 16.01.2013, 21:53
Dana, ştiu că "a asezona" este definit în DEX ca "a pune ingredientele în mâncare", iar cutumiar este folosit cu sensul de a adăuga sare și/ sau piper unei mâncăruri, așa cum l-am folosit și eu în reţeta de mai sus. Definiția asezonării oferită de Radu Popovici, pe blogul său, vine să confirme afirmațiile anterioare:
"Asezonarea reprezintă procedeul prin care mâncării i se potriveşte gustul final, prin adaus de condimente, amestecuri de condimente sau alte ingrediente (uleiuri, oţeturi, vin, zahăr, sare, paste, sosuri etc.)."
Mulţumesc pentru aprecieri!
la 17.01.2013, 20:09
bun
la 17.01.2013, 21:44
ma invit la masa!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking