Spread de ton

Postat de Satisfyyourcravings in Ton
15 Ian 2013 | 8303 vizualizari

Iată o rețetă propusă de Emeril Lagasse, unul din jurații Top Chef America, asupra căreia am intervenit puțin în sensul că am folosit ton proaspăt și am adaugat frunze proaspete de chimbru și fulgi de chilli.

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 15.01.2013, 21:03
Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun
la 15.01.2013, 21:06
Waw ce fain
la 15.01.2013, 21:06
Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!
la 15.01.2013, 21:11
daaaa...facut de altu' vreau si eu
la 15.01.2013, 21:20
Foarte bun!
la 15.01.2013, 21:28
la 15.01.2013, 21:31
Îmi place mult!
la 15.01.2013, 21:38
la 15.01.2013, 21:54
oauuu ce fain
la 15.01.2013, 22:05
Bun, bun!
la 15.01.2013, 22:08
la 15.01.2013, 22:08
Wow, ce bunatate ai facut!
la 15.01.2013, 22:27
habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton
la 15.01.2013, 22:35
Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!
la 15.01.2013, 22:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking