Spread de ton
Postat de Satisfyyourcravings in Ton 15 Ian 2013 | 8303 vizualizari
Iată o rețetă propusă de Emeril Lagasse, unul din jurații Top Chef America, asupra căreia am intervenit puțin în sensul că am folosit ton proaspăt și am adaugat frunze proaspete de chimbru și fulgi de chilli.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 15.01.2013, 21:03
Bun cred că este. Dar durează ceva preparatul (când tonul e proaspăt) că trebuie fiert, răcit, ţinut la rece.
Dar Adriana, făcut de altul e cel mai bun
la 15.01.2013, 21:06
Waw ce fain
la 15.01.2013, 21:06
Eu am făcut cu ton proaspăt pentru că așa aveam. Te invit la masă, padre!
la 15.01.2013, 21:11
daaaa...facut de altu' vreau si eu
la 15.01.2013, 21:20
Foarte bun!
la 15.01.2013, 21:28
la 15.01.2013, 21:31
Îmi place mult!
la 15.01.2013, 21:54
oauuu ce fain
la 15.01.2013, 22:05
Bun, bun!
la 15.01.2013, 22:08
Wow, ce bunatate ai facut!
la 15.01.2013, 22:27
habar n-aveam ca esalota e de fapt ceapa rosie.......sau lunguiata. Ma gandeam la alt pestisor
Cred ca e super, o s-o incerc cat de curand, am o conserva mare de ton
la 15.01.2013, 22:35
Nu prea ma omor cu tonul, dar arata foarte bine!
la 15.01.2013, 22:53
COMENTEAZA