Stamppot cu păstârnac și praz

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
9 Apr 2013 | 4421 vizualizari

Pentru prima încercare de a pătrunde în lumea culinară a Olandei, am ales să prepar stamppot- o tocană de cartofi amestecată cu diverse alte legume și care se consumă, în mod tradiținal, cu rookworst- cârnat afumat. Eu am ales însă să-l consum cu somon gătit simplist, la tigaie cu sare și piper.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 09.04.2013, 11:11
arata super,ca de restaurant,misto de tot
la 09.04.2013, 11:15
la 09.04.2013, 11:17
Super arata!!!
la 09.04.2013, 11:19
la 09.04.2013, 11:32
Yammyy
la 09.04.2013, 11:33
excelent!!!!
la 09.04.2013, 11:42
super!!!!
la 09.04.2013, 11:46
Adriana tu ne aduci numai bunatati,nu prea ma impac cu piureul de legume, dar imi place combinatia ta!!!!
la 09.04.2013, 11:55
la 09.04.2013, 12:04
eu crdeam ca e o mancare a saracului caci olandezii , pana sa colinde marile si sa devina gradinarii lumii , au cam rabdat de foame .Cartoful era si felul I si felul II si desert .Numai ca asta e o reteta imbunatatita .
la 09.04.2013, 12:05
la 09.04.2013, 12:18
ce buna trebuie sa fie,mai ales alaturi de somon!!!
la 09.04.2013, 12:34
este absolut delicios si aromat
la 09.04.2013, 13:38
la 09.04.2013, 13:43
Arata bine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking