Stamppot cu păstârnac și praz
Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume 9 Apr 2013 | 4421 vizualizari
Pentru prima încercare de a pătrunde în lumea culinară a Olandei, am ales să prepar stamppot- o tocană de cartofi amestecată cu diverse alte legume și care se consumă, în mod tradiținal, cu rookworst- cârnat afumat. Eu am ales însă să-l consum cu somon gătit simplist, la tigaie cu sare și piper.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (21)
la 09.04.2013, 11:11
arata super,ca de restaurant,misto de tot
la 09.04.2013, 11:17
Super arata!!!
la 09.04.2013, 11:19
la 09.04.2013, 11:32
Yammyy
la 09.04.2013, 11:33
excelent!!!!
la 09.04.2013, 11:42
super!!!!
la 09.04.2013, 11:46
Adriana tu ne aduci numai bunatati,nu prea ma impac cu piureul de legume, dar imi place combinatia ta!!!!
la 09.04.2013, 12:04
eu crdeam ca e o mancare a saracului caci olandezii , pana sa colinde marile si sa devina gradinarii lumii , au cam rabdat de foame .Cartoful era si felul I si felul II si desert .Numai ca asta e o reteta imbunatatita .
la 09.04.2013, 12:18
ce buna trebuie sa fie,mai ales alaturi de somon!!!
la 09.04.2013, 12:34
este absolut delicios si aromat
la 09.04.2013, 13:43
Arata bine!
COMENTEAZA