Ingrediente
- un pachet de foi pentru plăcintă
- 100 g unt
- 400 g hribi
- 5 roșii cherry
- o mână de arpagic roșu
- 3 ouă
- 150 ml iaurt
- 150 ml vin alb demidulce
- sare și piper
- chimen negru
Mod de preparare
Am sotat ciupercile și arpagicul în 50 g din untul pregătit. Am adăugat roșiile și am potrivit gustul cu sare și piper. Am încins cuptorul la 160 de grade. Din foile de plăcintă pe care le-am tăiat în 9 pătrate egale am folosit câte 4-5 pentru fiecare coșuleț. Le-am așezat în tavă și le-am umplut cu hribile sotate. Untul rămas l-am omogenizat împreună cu ouăle și vinul.
Am adăugat și iaurtul, puțină sare, apoi am umplut coșulețele. Am presărat chimen și le-am copt la 160 de grade timp de 15 minute. Sunt tentante, nu-i așa? :)
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Starter cu ciuperci de pădure și chimen negru" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|