Ingrediente
- 1 1/2 cana faina
- 1 cana zahar granulat
- 1 1/2 lingurita praf de copt
- sare
- 2 oua
- 1/2 cana unt topit
- 1/2 cana iaurt
- 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura cu varf cacao
Mod de preparare
-faina ,praful de copt,sarea,zaharul,iaurutl,untul,ouale se pun intr-un bol
-se mixeaza bine
-se imparte compozitia in doua parti gale,in prima vom adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie
-turnam in tava compozitia de cacao dupa care ,cu grija,turnam uniform pe intreaga suprafata compozitia de vanilie
-coacem la temperatura medie pana trece testul scobitorii
-dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou,pudram marginile cu zahar farin iar in mijloc am adaugat ciocolata topita la baie de aburi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Steluta alb/negru" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|