Steluta alb/negru

Postat de ionela2682 in Dulciuri
18 Feb 2013 | 3926 vizualizari
Steluta alb/negru

.....su mai bine zis maro!!Hi ,hi ,hi......Pornind de la reteta de baza a cupcake-surilor a rezultat asa ceva!!!!

Ingrediente

  • 1 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar granulat
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • sare
  • 2 oua
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 cana iaurt
  • 1 1/2 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingura cu varf cacao

Mod de preparare

-faina ,praful de copt,sarea,zaharul,iaurutl,untul,ouale se pun intr-un bol

-se mixeaza bine

-se imparte compozitia in doua parti gale,in prima vom adauga cacao iar in cealalta esenta de vanilie

-turnam in tava compozitia de cacao dupa care ,cu grija,turnam uniform pe intreaga suprafata compozitia de vanilie

-coacem la temperatura medie pana trece testul scobitorii

-dupa ce s-a racit rasturnam pe un platou,pudram marginile cu zahar farin iar in mijloc am adaugat ciocolata topita la baie de aburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Steluta alb/negru" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Postat de GeorgianaGrigorescu

Briose brownie cu crema de ciocolata alba

Topim ciocolata neagra cu cele 125 g de unt.Lasam sa se raceasca. Mixam bine cele 2 oua, adaugam 100 g zahar mixand in continuare pana ouale isi dubleaza volumul. Peste ouale mixate adaugam...

Citeste continuarea

Tarta cu mere si pere

Postat de Ina

Tarta cu mere si pere

Margarina usor topita am mixat-o cu zaharul si un varf de sare. Am incorporat oul  si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie, apoi apa si faina . Am omogenizat totul pana am obtinut un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2013, 14:04
Ce frumos arata!
la 18.02.2013, 14:07
la 18.02.2013, 14:15
Ionela, stai cuminte, ca sunt la serviciu si mi-e foame ))
la 18.02.2013, 14:18
ai venit cu bunaciuni Ionelule
la 18.02.2013, 14:44
Daca ati sti cate retete nepostate mi s-au adunat!!!!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking