Stelute cu chorizo

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
28 Dec 2014 | 3234 vizualizari
Stelute cu chorizo

Sunt foarte simplu de preparat . Mie imi place sa le servesc la supa limpede de pui , cocos , ce o fi .

Ingrediente

  • foietaj de placinta
  • carnat chorizo
  • putin lapte
  • sare
  • susan
  • cascaval optional

Mod de preparare

  1. Foietajul de placinta se dezgheata  treptat . Eu il scot cu o zi inainte si-l las in frigider .
  2. Carnatul chorizo se taie felii subtiri .
  3. Cu ajutorul unor forme sub forma de steluta se decupeaza stelute mai mari si stelute mai mici .
  4. Peste stelutele mari se aseaza cate o felie de carnat uscat [ cine doreste poate pune si putin cascaval ], se taseaza usor si se aseaza steluta mai mica .Sarati .
  5. Se unge cu ajutorul unei pensule [ eu am de silicon ]fiecare steluta cu putin lapte si se presara cu susan .
  6. Coaceti stelutele intr-o tava la cuptorul preincalzit pana cand  acestea incep sa se rumeneasca [15-20 min .]. Timpul coacere difera la fiecare cuptor in parte .
  7. Eu am renuntat la cascaval si la ungerea cu ou , oricum calorii sunt suficiente .
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o amestecam cu zaharul pana la dizolvare, o punem peste faina. Incepem sa framantam, turnam apa minerala calduta, putin cate putin,...

Citeste continuarea

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Postat de Ina

Clatite cu dovlecel, crema de branza si somon afumat

Dovleceii se curata de coaja , se dau pe razatoarea mare , se presara cu sare si se lasa intr-o strecuratoare pentru a se scurge foarte bine de zeama. Se amesteca  ouale cu un praf de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2014, 22:30
Ce dragalase sunt
la 28.12.2014, 22:45
Ce bun
la 28.12.2014, 22:47
Adina , asa mi-au iesit printre mosi
la 28.12.2014, 22:48
Bya sunt usor picante de la chorizo .,miam ....
la 28.12.2014, 23:01
mie imi place mult chorizo, e salamul meu preferat..sau carnat ce-o fi buna combinatia !

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking